Referenties

Wij zijn trots op onze gebruikers!

De grootste beloning die een bedrijf kan krijgen is als het tevreden klanten heeft. Klanten zijn de allerbelangrijkste factor binnen het gehele proces. Ook het aantal gebruikers, nu meer dan 270 zwemopleidende instanties in Nederland, geeft aan dat wij een goed product leveren met een goede ondersteuning. Graag laten wij u hier enkele referenties en recensies zien waar wij trots op zijn.
 
De Hofspetters
Beste bezoeker van deze website en gebruiker van Zwemscore,
Mijn naam is Liesbeth en ik werk bij Stichting Hofspetters, een jonge organisatie die zwemlessen verzorgt in het mooie, nieuwe Haagse Hofbad. Wij zijn een voortvloeisel uit een samenwerking van de meeste Haagse zwemverenigingen en hebben als doel het Haagse (top-) sportzwemmen in al zijn facetten weer op de kaart te zetten door goed zwemonderwijs te geven en de doorstroom naar de zwemsport te vergemakkelijken.
Onontbeerlijk hierbij is een ondersteunend systeem waarin alles dat te maken heeft met het organiseren van de zwemlessen, het maken van roosters en groepen en het registreren van aantallen en voortgang vastgelegd en bijgehouden kan worden.
Vanaf de start van Hofspetters, medio oktober 2012 zijn wij dan ook een enthousiast gebruiker van Zwemscore!
Met de internetmodule van Zwemscore is niet alleen al het bovenstaande goed mogelijk, maar ook communicatie voor leerlingen en naar ouders kunnen op meerdere manieren gebruikt worden en met het voortschrijden van tijd en technologie worden deze mogelijkheden steeds uitgebreid en aangepast.
Inmiddels is onze organisatie uitgegroeid naar een kleine 50 medewerkers en doen wij de gehele personele planning en het grootste gedeelte van de personele administratie ook via Zwemscore.
Het onderdeel Personeelsplanning van Zwemscore biedt een grote vari√ęteit aan mogelijkheden en programma's die naar eigen wensen kunnen worden ingevuld.
Een rooster systeem voor de zweminstructeurs, de mogelijkheid om verschillende contracten voor verschillende medewerkers in te voeren, het bijhouden van verlof en ziekte, al deze zaken zijn beschikbaar en makkelijk in het gebruik.
Wij zijn met name enthousiast over het maken van planningen en roosters, waarbij je direct in een duidelijk overzicht kunt zien of er voldoende, te veel, of te weinig instructeurs op een bepaald moment aanwezig zijn en je een directe link hebt naar op te roepen instructeurs, indien nodig.
Ook voor de medewerkers is deze personeelsplanning handig en overzichtelijk, daar toch de meeste zweminstructeurs part-time bij meerdere opdrachtgevers werken. Zij kunnen op hun eigen dashboard via hun persoonlijke inlog van Zwemscore zien wanneer ze ingepland staan, verlof aanvragen en het overzicht van hun uren nakijken.
Met name het registreren van uren en het kunnen controleren van deze uren zowel door de werknemer, als door de personeelsplanner in 1 systeem is erg prettig en vergemakkelijkt het werk omtrent uren registratie en controle aan het eind van de maand enorm!
Al met al zijn wij zeer tevreden over PPI en het werken met de internetmodule Zwemscore in het algemeen en de Personeelsplanning in het bijzonder.
En als er dan vragen, onduidelijkheden of wensen zijn, dan is de servicedesk van Plan Plan Internet altijd goed bereikbaar via het servicedesk ticketsysteem en telefonisch en wordt je altijd vriendelijk, adequaat en zo goed mogelijk geholpen!
Met vriendelijke groet,
 
Liesbeth Lingeman
Zweminstructeur en PZ medewerker bij Stichting Hofspetters
Internet Zwemscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact
Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV