Ouders en leerlingen

Communicatie met ouders en leerlingen

U communiceert via ...

 

een persoonlijke pagina MijnZwemscore

U kunt iedere leerling een persoonlijke pagina geven waarop de vorderingen gevolgd kunnen worden. Grappige smileys laten precies zien hoe ver een leerling is gevorderd. Maar de ouders kunnen ook mutaties doorgeven, lessen afmelden en inhalen (afhankelijk of u dat hebt ingesteld). Uw mededelingen aan de leerlingen zijn ook zichtbaar in MijnZwemscore.
 
 
MijnZwemscore is responsive, waardoor het zichzelf aanpast aan het apparaat waarop het bekeken wordt.
 
 
een FunSite!
Voor de leerling zelf stellen wij de FunSite! ter beschikking, een speciale website voor op een tablet (bijv. iPad). De leerlingen kunnen met een geheime code zelf inloggen en hun vorderingen bekijken. Daarnaast kunnen zij spelletjes doen en kleurplaten kleuren. De ouders geven hun kinderen toestemming om de FunSite! te mogen gebuiken.
 
 
digitale wenskaarten
Vanuit de Internet Zwemscore Module kunt u verschillende digitale wenskaarten laten versturen. De meest voorkomende is de verjaardagskaart. Op de dag dat de leerling jarig is, ontvangt hij/zij een kaart met daarop een leuke wens. U kunt desgewenst uw eigen kaarten gebruiken, bijvoorbeeld met uw logo of twee aparte kaarten voor een jongen en een meisje. Ook voor andere gebeurtenissen kunt u een digitale kaart versturen.
 
Verjaardagskaart
Uitnodiging voor diplomazwemmen
Beterschapskaart
Algemene wenskaart (bijv. Sinterklaas, Kerst, etc.)
Uitnodiging voor zwemfeestjes (met eventueel een koppeling naar Plan Plan Feestje)
Internet Zwemscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact
Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV