int

ZEER COMPLEET

Voor de totale administratie van het zwemonderwijs

VEEL GEBRUIKERS

Meer dan 350 zwemopleidende instanties gebruiken de Internet Zwemscore Module

UITSTEKENDE SERVICEDESK

Wij bieden u een optimale ondersteuning. Hoge klantwaardering!

ZWEMLESADMINISTRATIE

Een uitgebreid zwemlesadministratiesysteem voor het bijhouden van alle gegevens die van belang zijn bij het zwemonderwijs...

LEES VERDER

MODULAIR OPGEBOUWD

Het systeem bestaat uit vele modules. Kies welke modules u wilt gebruiken...


LEES VERDER

PERSOONLIJKE PAGINA

Ouders en leerlingen krijgen toegang tot een persoonlijke pagina met veel mogelijkheden...


LEES VERDER

The Best
of
Both Worlds!

Koppeling Zwemscore - Sportlink

 

Dubbele administratie behoort tot het verleden

 

Een dubbele administratie behoort tot het verleden! Nieuwsgierig wat Zwemscore voor u kan betekenen? Zeker nu de automatische softwarekoppeling met Sportlink een feit is?

 

Lees verder ...

ONZE PARTNERS

ONS BEDRIJF

VIDEO

De oorsprong van Plan Plan Internet BV dateert al van 1993, toen er als eerste een datanetwerk voor internet werd geïnstalleerd. Kort hierna werden de eerste websites gemaakt. Nu in 2022 is het bedrijf uitgegroeid tot een software-ontwikkelaar met 29 jaar internet ervaring.

LEES VERDER

Deze video kwamen wij tegen op YouTube. Gemaakt door Zwembad Meekenesch uit Lichtenvoorde. Het geeft een mooi beeld van hoe leerlingen en hun ouders de vorderingen kunnen volgen op internet.
Klik op de afbeelding hierboven om de video te bekijken.

GESCHIKT VOOR ALLE ZWEMOPLEIDINGEN

Of u nu gebruik maakt van de lesmethoden van de NRZ, de ENVOZ of SuperSpetters, de Internet Zwemscore Module is geschikt voor alle zwemopleidingen. Het systeem is zo opgezet dat het systeem volledig aan uw lesmethoden kan worden aangepast. U heeft de volledige vrijheid om uw niveaus en leerdoelen te formuleren. Het systeem kan ook ieder soort diploma printen, zelfs uw eigen gemaakte diploma's of certificaten.

 

Voor zwemscholen, -baden en -verenigingen

Voor particulier- en schoolzwemmen

 

LEES VERDER

WAAROM JULLIE KIEZEN?

 • MEEST COMPLETE SYSTEEM

  Plan Plan Internet BV is de bedenker van een leerlingvolgsysteem voor zwemscholen en bracht dit al in 2000 op de markt. In de afgelopen jaren is het systeem uitgebreid met veel nieuwe mogelijkheden, waardoor het leerlingvolgsysteem inmiddels een zeer uitgebreid zwemlesadministratiesysteem is geworden.

 • BEWEZEN DIENST

  De Internet Zwemscore Module bestaat al sinds 2000 en wordt nog dagelijks onderhouden, verbeterd en uitgebreid. In Nederland werken meer dan 350 zwemopleidende instanties met het systeem. Waarom denkt u?

 • SNELLE EN HULPVAARDIGE SERVICEDESK

  Wij hebben een uitstekende servicedesk. Dat zeggen wij niet over ons zelf, maar dit is de waardering die onze relaties ons geven. Onze servicedesk zit gewoon in Nederland en spreekt uw taal. Snel en gemakkelijk bereikbaar via telefoon en/of internet. Wij helpen u direct en adequaat. Problemen lossen wij doorgaans op terwijl wij u aan de telefoon hebben. Omdat het online software betreft, kunnen wij alles op afstand doen en hoeven wij niet naar u toe te komen.

 • ONZE KENNIS

  Wij zijn al sinds 1993 een internetbedrijf en maken sinds die tijd al online software. Wij hebben dus ruim 29 jaar kennis en ervaring op dit specifieke gebied!

 • LAGE OVERHEADKOSTEN

  U betaalt bij ons lage kosten. Dat kunnen wij o.a. doen omdat onze overheadkosten laag zijn. Hoe meer personeel een bedrijf heeft, met bijvoorbeeld een dure buitendienst, hoe meer u voor uw product betaalt. Wij hebben al jaren met een klein team, zonder een dure buitendienst. Dat is namelijk met online software niet nodig en dat geven wij u liever terug in de prijs. Naast de Internet Zwemscore Module maken wij ook andere software, zodat wij onze inkomsten uit verschillende diensten halen en waardoor wij in de afgelopen jaren een rotsvaste basis voor ons bedrijf hebben gecreëerd.

 • LAGE KOSTEN

  Software moet en kan betaalbaar zijn. Onze passie is softwarematige oplossingen bedenken en ontwikkelen en niet 'snel rijk worden'. Dat heeft ons 29 jarig bestaan wel aangetoond. Kosten kunt u altijd relatief bekijken. Bekijk het eens vanuit een ander perspectief en mogelijkheden. Wat kan de software voor u betekenen, wat kunt u er mee besparen of kan het werk er leuker door worden? Met de Internet Zwemscore Module kunt u, door het slim aan te pakken, zelfs 'kosten-neutraal' werken. De kosten voor één leerling, voor een gehele ABC-opleiding over 2 jaren, bedragen slechts € 5,25. Dit is bij gebruik van alléén het leerlingvolgsysteem, wat overigens het grootste deel van de Internet Zwemscore Module is. Gebruikt u alle modules, dan betaalt u maximaal € 15,- per leerling per 2 jaar. En als u voor een overeenkomst voor langere tijd kiest, dan krijgt u ook nog eens een extra korting. U kunt ook deze kosten bijvoorbeeld in één keer in het inschrijfgeld laten betalen en kost de Internet Zwemscore Module u per saldo niets!

 • UW IDEEËN ZIJN WELKOM

  De Internet Zwemscore Module is groot geworden door het samen met de gebruikers verder uit te bouwen. Iedere gebruiker mag meedenken en ideeën aandragen. Zo is de Internet Zwemscore Module in 22 jaar geworden wat het nu is; een zeer uitgebreid zwemlesadministratiesysteem. Niet alleen voor de zwemlessen, maar ook voor uw personeelsplanning, BHV-documentatie, online boeken van (kinder)feestjes, etc.

Wij volgen de vorderingen op internet

 

Ik kan precies zien hoe Wouter het doet op zwemles. Maar ik kan ook een les afmelden en inhalen via de App ...

ONTDEK HET ZELF

INFORMATIE VOOR OUDERS

 

Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen
Snel naar
Informatie
Contact

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV