Een stukje geschiedenis

Bedenker van het systeem!

Plan Plan Internet BV is de bedenker van een leerlingvolgsysteem voor zwemopleidingen, waarbij ouders al in 2000 via internet de vorderingen van hun kind konden volgen. Bedacht was om de status van de vorderingen te tonen door middel van grappige smileys.
 

Artikel in vakblad

 

In 2003 schrijft Rob Baar van Zwemschool Rob Sports een artikel in het toenmalige vakblad Het Grootste Zwemb(l)ad van Nederland een artikel over de Internet Zwemscore Module. Direct na het verschijnen van het blad meldden zich baden aan die met het systeem wilde gaan beginnen. Er bleek grote behoefte te bestaan voor een digitaal volgsysteem.

Op TV bij RTL5

 

In 2004 is de Internet Zwemscore Module vijf dagen achtereen uitgezonden in het programma Noordzakelijk van RTL5. Dit programma liet innovatieve bedrijven zien in Noord Nederland.

 

Innovatie Top 100

 

In 2006 is Plan Plan Internet BV met de Internet Zwemscore Module beland op de 58e plaats van de Top 100. Een mijlpaal waar we nog steeds trots op zijn!

Op TV in 'Ondernemen doen we Zo'

 

In 2015 is de Internet Zwemscore Module opnieuw bij RTL5 op TV te zien geweest. In deze uitzending ook een kijkje bij het Molenduinbad in Norg.

 

Internet Zwemscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact
Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV