Wie wij zijn

Softwarebouwer met meer dan 27 jaar ervaring!

Plan Plan Internet BV, de maker van de Internet Zwemscore Module, ontwikkelt al sinds 1993 maatwerksoftware. Ons team heeft daardoor een grote kennis van programmeren en een schat aan praktijkervaringen. Het geeft u ook een garantie dat u te maken heeft met een stabiel en degelijk bedrijf.
Wij besteden ons programmeerwerk niet uit aan andere landen zoals India, maar ontwikkelen alles zelf in Nederland. Zo kunnen wij snel ingrijpen in de software als dat nodig moet zijn.
Naast de Internet Dansscore Module hebben wij allerlei andere software ontwikkeld, zie hieronder.
 

Onze portfolio

Hieronder enkele door Plan Plan Internet BV gerealiseerde projecten en/of producten.

 

Plan Plan Feestje

Een online boekingssysteem voor (kinder)feestjes. Destijds ontwikkeld voor Ballorig, nu in gebruik door o.a. ook Monkey Town, De Ballebak, Ballenland en verschillende zwembaden. Het systeem is te koppelen aan de Internet Zwemscore Module.
WEBSITE     |     DOWNLOAD BROCHURE
 

Plan Plan Reserveer

Een online reserveringssysteem voor sportaccommodaties. Uw relaties kunnen via het systeem bijvoorbeeld een tennis- of squashbaan huren, maar ook een vergaderzaal of zwemwater. Het universele systeem kunt u naar wens instellen.
WEBSITE
 
Start Werk & Blijf veilig
Start Werk & Blijf (SWB) veilig speelt in op veiligheidsbewustwording en gedrag en is gebaseerd op de huidige Arbowetgeving. SWB biedt maatwerk in het opleiden en certificeren in veiligheidscultuur, -gedrag en -bewustwording. Zelfregulerend aan de slag om veilig en gezond te werken.
WEBSITE
 
Automatische Administratie Diplomazwemmen (AAD)
Een geautomatiseerd systeem van de Nationale Raad Zwemveiligheid, voor het aanmelden van diplomazwemmen. Het systeem beheert alle aspecten die bij het diplomazwemmen aan de orde zijn.
 
Doen In
Een leerlingvolgsysteem voor speciaal - (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO).
WEBSITE
 
Internet Dansscore Module
Idem als de Internet Zwemscore Module, maar dan aangepast voor dansscholen.
WEBSITE
Internet Zwemscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact
Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV