VoIP

Zorgeloos en voordelig werken en bellen

Met de Internet Zwemscore Module heb je de administratie van je zwemschool goed voor elkaar. Maar je werkplekken, telefonie en WiFi kost vaak meer tijd en frustratie dan nodig. Tijd die je liever gebruikt om zwemlessen te verzorgen. Maar laat dan op zijn minst je ICT-systemen altijd zorgeloos werken en telefoneren je niet meer tijd kosten dan nodig. En natuurlijk, de bereikbaarheid van je zwemschool moet optimaal zijn.
Die garantie heb je als je werkt en belt via de VoIP-oplossing die wij in samenwerking met Easy Office Online bieden. Je hebt geen telefooncentrale en eigen server meer nodig. Voor een vast bedrag per maand per werkplek en per toestel wordt ICT en bellen voor jouw praktijk gemakkelijker, flexibeler en goedkoper.

Bellen in de cloud

Bereikbaarheid is belangrijk, maar ‘de telefoon’ moet niet jouw lessen verstoren. Met VoIP bel je via internet. Via een hypermoderne telefooncentrale in de cloud. Toestel erbij, toestel eraf, mobiele telefoons? Geen probleem. Je behoudt je bestaande nummers, maar betaalt wel direct tot 60% minder aan gesprekskosten. Bellen met andere locaties is zelfs geheel gratis. Heb je meerdere locaties? Dan kunnen we het zo regelen dat alle telefoontjes op één centraal nummer binnenkomen. Dat is wel zo duidelijk voor de beller.

 

Zorgeloos WiFi

Tegenwoordig wil iedereen altijd en overal toegang tot WiFi, ook de klanten in jouw zwemschool. Dat wil je natuurlijk graag bieden maar dat mag niet ten koste gaan van de snelheid van je eigen netwerk. Wij zorgen voor een zorgeloos en veilig WiFi-netwerk.

 

Koppeling aan de Internet Zwemscore Module

Veel klanten bellen jouw zwemschool voor vragen of om een afspraak te maken of te wijzigen. Wij koppelen het unieke telefoonnummer van de beller aan relevante klantgegevens uit de Internet Zwemscore Module. Zo zie je direct op het scherm de naam van de klant en bijvoorbeeld de lessen die worden gevolgd. De klant voelt zich herkend en gekend en het telefoongesprek verloopt vloeiender en efficiënter. Je kunt ook direct bellen door in de Internet Zwemscore Module op een telefoonnummer te klikken.

Internet Zwemscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact
Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV