< TERUG

Vacature(s)

Wij zijn op zoek naar een ....


WEBDEVELOPER
BACK-END

Plan Plan Internet BV is een innovatief bedrijf dat al vanaf 1993 webbased software ontwikkelt. Eén van onze bekendste producten is de Internet Zwemscore Module, een uit 13 modules tellend zwemles-administratiesysteem. Meer dan 300 zwemscholen, -baden en -verenigingen werken met het systeem. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Zwitserland en Bonaire. Daarnaast maken wij leerlingvolgsystemen en educatieve systemen voor het middelbaar onderwijs. Ook het reserveringssysteem waarmee o.a. Monkey Town (indoor speeltuin) werkt, is door ons team gemaakt. Maar we komen handen tekort en zijn daarom op zoek naar een back-end webdeveloper.
Ben jij degene die wij zoeken en ben je aan een nieuwe uitdaging toe? Lees dan snel verder en solliciteer.

Wat wij zoeken
Degene die wij zoeken moet gedegen kennis hebben van ASP.NET, HTML, jQuery, Javascipt en SQL, HTML en CSS. Veel van onze software is ook nog in ASP geschreven en het zou mooi zijn als je die taal ook beheerst of deze wilt leren.
Je bent voornamelijk als back-end webdeveloper bezig, maar je zult af en toe ook, samen met de webdesigner, met front-end werkzaamheden bezig zijn. De kennis is nodig voor het onderhouden van bestaande webapplicaties, API’s en het ontwikkelen van nieuwe software. Je moet een teamplayer zijn die goed kan communiceren binnen het bedrijf maar ook met onze klanten. Je bent iemand die de ideeën en wensen van onze klanten en de ontwerpen van onze webdesigner om kan zetten naar werkende en responsive webapplicaties.

Alles nog even op een rijtje

Goede kennis van ASP.NET, jQuery, SQL, HTML, CSS en ASP
Je bent een teamplayer
Goed kunnen communiceren met klanten
Ideeën en designs om kunnen zetten in functionele applicaties
Onze servicedesk kunnen bijstaan
Bekend zijn met responsive websites en kennis van bootstrap
Het gaat om een 40-urige werkweek, maar is bespreekbaar

Is dit de baan die jou aanspreekt? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar vacature@ppibv.nl t.a.v. Ton Seemann.
Na ontvangst van je sollicitatie gaan wij kijken of wij jou zullen uitnodigen voor een gesprek.

Wil je wat meer weten over ons bedrijf? Kijk dan op www.planplaninternet.nl en www.zwemscore.nl.

Internet Zwemscore Module

 

Je kent ons misschien van de Internet Zwemscore Module, een zwemlesadministratiesysteem voor zwemscholen, -baden en -verenigingen dat nu al 19 jaar op de markt is. Meer dan 300 organisaties in Nederland werken met dit systeem. Samen met onze gebruikers en o.a. de Nationale Raad Zwemveiligheid en de KNZB, ontwikkelen wij nog iedere dag het systeem verder. Maar wij doen vééél meer. Dat vertellen we je wel als je bij ons komt solliciteren of ga alvast zelf op onderzoek uit op onze website(s).

Internet Zwemscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact
Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV