Plan Plan Kassa™

Online kassasysteem en webkassa

 
De Internet Zwemscore Module™ is sinds april 2015 uitgebreid met een nieuwe module: Plan Plan Kassa™. Het online kassasysteem is volledig geïntegreerd in de Internet Zwemscore Module™, maar ook als standalone systeem te gebruiken. Het volwaardige kassasysteem kunt u inzetten bij uw receptie, horeca, sporthal, etc. Het systeem bestaat uit de volgende componenten:

  + Kassascherm (PC met/zonder touchscreen, tablet, smartphone, etc.)
  + Kassa-lade
  + Bonprinter
  + Kelnerslot
  + PIN-apparaat
  + Paslezer (presentie, toegangscontrole en aansturen poortjes)
  + Klantendisplay

 

Bekijk hier een impressie van het kassascherm en de beheermodule!

Kenmerken
• Online kassasysteem en webkassa
• 100% onderdeel van de Internet Zwemscore Module™
• Géén dure server op uw eigen locatie nodig
• Frequente backup van alle gegevens in beveiligd datacenter
• Ook stand-alone te gebruiken
• Uitstekende servicedesk
• Één aanspreekpunt
 
• Volledig door onszelf ontwikkeld
• Voor receptie, horeca, sporthal, enz.
• Voor o.a. PC, tablet en smartphone
• Tafelbeheer
• CCV-gecertificeerd
• En nog veel meer ...
Een kassasysteem hoeft niet duur te zijn. Wij bieden daarom de software aan tegen een zeer aantrekkelijk laag maandbedrag, zonder (jaarlijkse) extra kosten. De hardware zelf leveren wij u niet, maar helpen u wel bij het maken van de juiste keuzes. U kunt gebruikmaken van reguliere devices zoals een PC met touchscreen, tablet en smartphone. En uiteraard vergeten wij de ondersteuning die hierbij hoort niet. De ondersteuning door Plan Plan Internet BV is vanouds en wordt door haar klanten hoog gewaardeerd!
Toelichting

En wat als het internet uitvalt?

Is het veilig via internet?

Werkt het volledig met Zwemscore?

De kassa werkt via een vaste internetverbinding maar kan bij uitval hiervan gewoon doorwerken via een 2e vaste internetlijn of via mobiel internet. Zodra het vaste internet uitvalt schakelt de router over naar de 2e vaste internetlijn of neemt een 4G-dongel de verbinding over. Nadat het vaste internet zich heeft hersteld zal de router weer terugschakelen of zal de dongel automatisch uitschakelen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u zonder kassa komt te zitten.

Wat is veilig? Aan alles wat via internet gaat zitten risico's. Maar weet u dat uw huidige 'niet internet' kassasysteem ook 'gehacked' kan worden? Daarom is het van belang de systemen zo goed mogelijk te beveiligen. Is dat een garantie? Nee, helaas niet. De beste software-ontwikkelaars weten nooit van te voren wat hackers in de toekomst weer bedenken. Moet ik dan toch angst hebben? Dat denk ik niet omdat tegenwoordig bijna alles via internet werkt; uw mobiele telefoon, uw social media, uw tablet. Maar ook de thermostaat thuis, het PIN-apparaat bij de supermarkt, zelfs de waterkoker of koelkast.

Ons kassasysteem is beveiligd en u hoeft hier geen zorgen om te maken. Een internetsysteem is veelal zelfs veiliger. Alle gegevens worden namelijk verwerkt en gebackuped op servers in een datacenter. Zo'n datacenter is beveiligd tegen onheil van buiten zoals stroomuitval en brand. Een server in uw eigen accommodatie loopt veel grotere risico's.

Ja, 100%. Het is een volwaardige module van het gehele systeem en u kunt dan ook vanuit de kassa alle handelingen doen die in de Internet Zwemscore Module zitten. Zo kunt u gemakkelijk nieuwe leerlingen inschrijven of gegevens muteren. Heeft iemand bijvoorbeeld nog een openstaande rekening, dan kunt u bij het scannen van het pasje of polsbandje, direct zien om welke rekening en bedrag het gaat. Stel dat het bankrekeningnummer is gewijzigd, dan kunt u dit direct aanpassen, zodat de volgende keer het bedrag van de juiste rekening wordt geïncasseerd*.

 

*U bepaalt echter zelf hoe u uw klanten laat betalen; via incasso, iDEAL, contant, vooruitbetaling, etc.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Internet Zwemscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact
Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV