Partners

Partners

Gratis werken met de personeelsplanningsmodule en Plan Plan Feestje!

Als u bent aangesloten bij één van onderstaande partners, dan mag u kosteloos gebruikmaken van onze personeelsplanningsmodule en/of Plan Plan Feestje waarmee u (kinder)feestjes kunt laten reserveren.
 
De Haan IT
De Haan IT, gevestigd in Almere, is actief in software op het gebied van kassa’s, entree, ticketing, online verkoop en abonnementen en richt zich op de horeca, leisure, musea, retail, carwash, zorg en zwembaden. Tot haar klantenkring behoren kleinere, seizoensgebonden buitenbaden maar ook grote zwemparadijzen met wellness, sauna etc. met dagelijks duizenden bezoekers.

www.dehaanit.com

 

Nationale Raad Zwemveiligheid

De Nationale Raad Zwemveiligheid is al vele jaren een gewaardeerde partner van Plan Plan Internet BV. De branche-organisatie heeft ons geholpen bij het opzetten van de Internet Zwemscore Module en ons voorzien van de informatie die voor ons van belang is.
 
www.nrz-nl.nl
 
 

SuperSpetters | KNZB

 
SuperSpetters is de zwemles methode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject.
 
www.superspetters.nl
 
 
IISFI
 
IIFSI is het opleidingsinstituut voor de internationale Zwembranche ontwikkeld ter verbetering en ondersteuning van de branche met een duidelijke focus naar een betere toekomst.
 
www.iifsi.com
 
Internet Zwemscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact
Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV