Partners

Partners

25% korting op de basis- en leerlingvolgmodule

Als u bent aangesloten bij één van onderstaande partners, dan krijgt u bij een driejarige overeenkomst een extra hoge korting van 25%. Normaal is de korting 10%. Vraag naar de voorwaarden.

 

Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

 
Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ is al vele jaren een gewaardeerde partner van Plan Plan Internet BV. De branche-organisatie heeft ons geholpen bij het opzetten van de Internet Zwemscore Module™ en ons voorzien van de informatie die voor ons van belang is.
 
www.npz-nrz.nl
 
 

SuperSpetters | KNZB

 
SuperSpetters is de zwemles methode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject.
 
www.superspetters.nl
 
 
IISFI
 
 
IIFSI is het opleidingsinstituut voor de internationale Zwembranche ontwikkeld ter verbetering en ondersteuning van de branche met een duidelijke focus naar een betere toekomst.
 
Wij zijn allemaal volledig gediplomeerde zwemonderwijzers met een jarenlange ervaring in de 3 grote gerenommeerde zwemorganisaties in Nederland: ENVOZ, NPZ-NRZ en KNZB. Door ons rapporteurschap en de jarenlange ervaring die wij hebben als zwemonderwijzer hebben wij een goed inzicht in het niveau door heel Nederland en we zijn er dan ook van overtuigd dat onze lesmethode de enige juiste is. Daarnaast werken wij samen met 1e graads  Hbo-opgeleide vakdocenten uit het zwemonderwijs en het reguliere onderwijs. Bij ons houdt het dan ook niet op na het behalen van het C diploma. Door een samenwerking aan te gaan met diverse professionals zoals reddings-, duik- en wedstrijd organisaties kan het kind hierna zelf een richting bepalen om te vervolgen. De IIFSI diplomalijn sluit naadloos aan bij de zwem-, red- en duiksport en is daarbij een bron van aanstormend talent.
 
www.iifsi.com
 
Internet Zwemscore Module

TOP

Snel naar
Informatie

De Internet Zwemscore Module™ is een product van Plan Plan Internet BV

Contact
Plan Plan Internet BV
Dr. A.F. Philipsweg 15 F
9403 AC  Assen