Introductie

Internet Zwemscore Module

De Internet Zwemscore Module bestaat in 2022 al 22 jaar! Het grootste compliment dat wij kunnen krijgen is dat in al die tijd er al meer dan 350 zwembaden, -scholen en -verenigingen mee werken en er al meer dan 2 miljoen kinderen in het systeem geadministreerd zijn geweest. Weet u dat veel ouders, die nu hun kind aanmelden voor zwemles, zelf ook al met de Internet Zwemscore Module in aanraking zijn geweest toen zij zelf op zwemles zaten? Kent u een ander systeem dat al zolang succes heeft en al zolang op de markt is? Wij zijn er trots op!
De Internet Zwemscore Module is een administratiesysteem voor zwemlessen. Met het systeem kunnen alle gegevens die nodig zijn voor het zwemonderwijs worden geadministreerd en betalingen worden geregeld. De kern van het systeem is een zeer uitgebreid zwemlesadministratiesysteem. Plan Plan Internet BV is de bedenker van dit systeem en het is al sinds 2000 op de markt. Een betrouwbaar en stabiel systeem dat zich al jaren heeft bewezen!
In het systeem worden alle gegevens geadministreerd, van online aanmelden tot aan het moment dat de leerling klaar is met de zwemopleiding. Het systeem is te gebruiken voor alle voorkomende zwemopleidingen, ongeacht bij welke (branche)organisatie u bent aangesloten of met welke diploma's u werkt.
 
Voor particuliere zwemlessen en schoolzwemmen
U kunt zowel particuliere - als schoolzwemlessen in het systeem administreren. Maar ook in combinatie. Het systeem kan per kind de gegevens bijhouden voor beide soorten zwemopleidingen. Het is te gebruiken voor alle zwemopleidingen, ongeacht de zwembranche-organisatie waarbij u bent aangesloten.
 
Van online aanmelden tot aan einde zwemopleiding
Ouders kunnen hun kind via uw eigen website aanmelden voor zwemlessen. Zij komen op de wachtlijst of worden direct geplaatst. De gegevens van de leerling komen direct in de Internet Zwemscore Module en worden vanaf dat moment geautomatiseerd. Het systeem geeft u aan wie aan plaatsing toe is. Met de suggesties die het systeem geeft en in overleg met de ouders plaatst u de leerling in de gewenste groep. Ouders accepteren bij het aanmelden uw voorwaarden en geven hun akkoord voor het gebruik van een digitaal leerlingvolgsysteem, welke volledig voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Tijdens de zwemopleiding kunnen ouders en kinderen de vorderingen volgen op hun persoonlijke pagina. Via deze pagina kunnen ook mutaties worden doorgegeven, mededelingen worden gelezen en lessen worden afgemeld en ingehaald. Dit is afhankelijk of u de ouders deze optie aanbiedt.
Bij verschillende gebeurtenissen zoals een verjaardag of het mogen diplomazwemmen, ontvangt de leerling een digitale wenskaart. Via de speciale FunSite! kunnen de kinderen hun vorderingen zien, spelletjes doen en kleurplaten kleuren.
 
Informatie voor het management
Vanuit het systeem is heel veel managementinformatie beschikbaar. Naast vele standaard informatie kunt u ook zelf statistieken samenstellen en opvragen. Enkele voorbeelden van statistische gegevens zijn: de bezetting, de doorlooptijden en verschillende logboeken. Het systeem stuurt desgewenst meldingen naar de manager over bijvoorbeeld de presentie, het ziek zijn van leerlingen en of een leerling niet te lang geleden is beoordeeld.
Er kan inzicht verkregen worden in het aantal lessen dat een leerling nodig heeft om de leerlijn te doorlopen, hoeveel leerlingen er in een maand gestart en gestopt zijn en het verloop in leerlingaantallen door de maanden heen.
Ook kunt u de voorraden bijhouden van bijvoorbeeld de diploma's of zwemmiddelen. Raakt de voorraad, dan krijgt u een melding.
 
Financiële zaken
U kunt de verschuldigde gelden, bijvoorbeeld het inschrijfgeld en de lesgelden, incasseren via PAIN, de Europese incasso. Maar u kunt ook de gelden vooruit laten betalen d.m.v. iDEAL (NL) of Bancontact (B) (lestegoed inkopen). Voordeel van dat laatste is dat de betaalde gelden niet kunnen worden gestorneerd. Veel zwemscholen kunnen voor hun financiële zaken volledig volstaan met de Internet Zwemscore Module. U kunt desgewenst ook facturen opstellen en verzenden. Er kan ook een grootboekrekening worden aangemaakt waarop de inkomsten en uitgaven kunnen worden geboekt.
 
Kassa, webkassa en toegangscontrole
De Internet Zwemscore Module biedt ook een kassa (via De Haan IT), webkassa en toegangscontrole. Met behulp van RFID (polsbandjes, druppels of pasjes) of barcode, kan via de Internet Zwemscore Module de toegang tot het zwembad worden geregeld. U ziet of een leerling naar binnen mag. Als dat niet het geval is, dan ziet u op het beeldscherm direct wat de reden is. U kunt ook direct mutaties uitvoeren als dat is gewenst. Met de webkassa kunnen uw (potentiële) relaties online dagkaartjes voor vrijzwemmen kopen of een losse les of aquasport. Men rekent direct af via iDEAL (NL) of Bancontact (B) of geeft aan dat men een abonnement heeft. U kunt ook abonnementen, lestegoed en artikelen online verkopen. Zwemscore is ook gekoppeld met het kassasystemen van o.a. BOSS.

Personeel, BHV en noodsituaties

Met de personeelsplanningsmodule beheert u uw volledige personeelsbestand. U houdt competenties bij, verlofaanvragen, ziektedagen, etc. Maar ook kan men (indien u dat toestaat) onderling lesuren ruilen. Uw medewerkers kunnen via hun persoonlijke pagina verlof aanvragen en inzien. Ook BHV-zaken kunt u registreren. U kunt uw medewerkers de van belang zijnde stukken laten lezen en accorderen. Zo weet u precies welke medewerker wel en niet op de hoogte is van BHV-zaken. En als er een noodsituatie ontstaat waarbij u snel uw medewerkers en/of ouders wilt inlichten, dan kunt u gebruikmaken van de SMS-module.

 

Organiseert u ook (kinder)feestjes in uw zwembad?

Vanuit de Internet Zwemscore Module kan een digitale kaart worden verzonden waarop ouders worden geattendeerd op de mogelijkheid om het verjaardagspartijtje van hun kind bij u te houden. Via een link kan men direct het feestje boeken in Plan Plan Feestje. Als u een driejarige overeenkomst sluit mag u dit softwarepakket kosteloos gebruiken. Maar ook als u een kortere overeenkomst hebt kunt u tegen lage kosten hiervan gebruikmaken. Dit systeem wordt o.a. in Nederland ook gebruikt door Monkey Town.

 

Zekerheden

Als u met een systeem werkt waarin uw gehele administratie is verwerkt, dan wil u natuurlijk ook graag zekerheden. Wij hosten de software op eigen internetservers die in twee datacenters in Nederland staan opgesteld. Zo is de apparatuur beschermd tegen niet gewenste invloeden zoals brand en stroomstoringen. Iedere nacht worden er backups gemaakt van alle gegevens. Mocht er iets mis gaan met de gegevens, dan kunnen wij altijd weer een backup terugzetten. Daarnaast is ons systeem gebouwd aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Iedere zwemschool meldt het systeem ook aan bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Ons datacenter is ISO 27001:2013 gecertificeerd.

 

Gaat u voor kwaliteit? Dan kiest u voor de Internet Zwemscore Module

U wilt vast geen avontuur aangaan met een systeem waarvoor weinig historie bestaat. De Internet Zwemscore Module bestaat al sinds 2000 en heeft haar sporen reeds lang verdiend. Geen kinderziektes meer, een stabiel en betrouwbaar systeem. Het groot aantal gebruikers toont aan dat de Internet Zwemscore Module de beste keuze is.

DOWNLOAD

BROCHURE

DOWNLOAD

BROCHURE

DOWNLOAD

BROCHURE

Internet Zwemscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact
Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV