int

ZEER COMPLEET

Voor de totale administratie van het zwemonderwijs

VEEL GEBRUIKERS

Meer dan 270 zwemopleidende instanties gebruiken de Internet Zwemscore Module™

UITSTEKENDE HELPDESK

Wij bieden u een optimale ondersteuning. Hoge klantwaardering!

ZWEMLESADMINISTRATIE

Een uitgebreid zwemlesadministratiesysteem voor het bijhouden van alle gegevens die van belang zijn bij het zwemonderwijs...

LEES VERDER

 

MODULAIR OPGEBOUWD

Het systeem bestaat uit vele modules. Kies welke modules u wilt gebruiken...


LEES VERDER

PERSOONLIJKE PAGINA

Ouders en leerlingen krijgen toegang tot een persoonlijke pagina met vele mogelijkheden...


LEES VERDER

Nieuw

Nieuws

 

VoIP

In samenwerking met onze partner Easy Office Online bieden wij u VoIP aan met een koppeling aan de Internet Zwemscore Module™. Als een ouder belt wordt direct de betreffende pagina met informatie van de betreffende leerling geopend. U kunt ook direct vanuit de Internet Zwemscore Module™ bellen door op een telefoonnummer te klikken. Meer informatie ...

 

Responsie website

In samenwerking met onze partner BS Connect bieden wij u een responsive website die zich aanpast aan alle apparaten van PC tot mobiel. Uiteraard is de Internet Zwemscore Module™ in de website geïntegreerd. Meer informatie ...

 

 

Op 14 maart 2017 zijn de KNZB en Plan Plan Internet BV een partnerschap aangegaan. Hierover is onlangs een persbericht verschenen in de media.

 

 

Het persbericht ...

 

Item uit Ondernemen doen we Zo van RTL7. Bekijk hier de hele uitzending.

BEDRIJFSFILM

ONZE PARTNERS

SPONSOR VAN ...

DE MAKERS

De Internet Zwemscore Module™ is hoofdsponsor van Waterpolo Residentie uit Den Haag.

APP

Met een GRATIS App voor zowel de medewerkers (om o.a. de vorderingen in te voeren), als voor de ouders om o.a. de vorderingen te kunnen bekijken. Geschikt voor zowel een SmartPhone als voor een tablet.

GESCHIKT VOOR

De Internet Zwemscore Module™ is het meest gebruikte zwemlesadministratiesysteem voor zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen die zich bezighouden met het geven van zwemlessen en wordt geadviseerd door o.a. het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ.

LEES VERDER

Of u nu gebruik maakt van de lesmethoden van de NPZ|NRZ, de ENVOZ, SuperSpatters, EasySwim etc., de Internet Zwemscore Module™ is geschikt voor alle zwemopleidingen. Het systeem is zo opgezet dat het systeem volledig aan uw lesmethoden kan worden aangepast. U heeft de volledige vrijheid om uw niveaus en leerdoelen te formuleren. Het systeem kan ook ieder soort diploma printen, zelfs uw eigen gemaakte diploma's of certificaten.

 

Voor zwemscholen, -baden en -verenigingen

Voor particulier- en schoolzwemmen

 

LEES VERDER

WAAROM JULLIE KIEZEN?

 • MEEST COMPLETE SYSTEEM

  Plan Plan Internet BV is de bedenker van een leerlingvolgsysteem voor zwemscholen en bracht dit al in 2000 op de markt. In de afgelopen jaren is het systeem uitgebreid met vele nieuwe mogelijkheden, waardoor het leerlingvolgsysteem inmiddels een zeer uitgebreid zwembadadministratiesysteem is geworden, incl. kassasysteem.

 • BEWEZEN DIENST

  De Internet Zwemscore Module bestaat al sinds 2000 en wordt nog dagelijks onderhouden, verbeterd en uitgebreid. In Nederland werken meer dan 260 zwemopleidende instanties met het systeem. Waarom denkt u?

 • SNELLE EN HULPVAARDIGE HELPDESK

  Wij hebben een zeer goede helpdesk. Dat zeggen wij niet over ons zelf, maar is de waardering die onze relaties ons geven. Onze helpdesk zit gewoon in Nederland en spreekt uw taal. Snel en gemakkelijk bereikbaar via telefoon en/of internet. Wij helpen u direct en addequaat. Problemen lossen wij doorgaan op terwijl wij u aan de telefoon hebben. Is het wat moeilijker, dan kan het maximaal een paar uur duren. Omdat het online software betreft, kunnen wij alles op afstand doen en hoeven wij niet naar u toe te komen.

 • ONZE KENNIS

  Veel softwarebedrijven zijn relatief laat overgestapt van software die op uw PC werd geinstalleerd (met CD's bijvoorbeeld) naar on-line (webbased) toepassingen. Wij zijn al sinds 1993 een internetbedrijf en maken sinds die tijd al online software. Wij hebben dus ruim 22 jaar kennis en ervaring op dit specifieke gebied!

 • LAGE OVERHEADKOSTEN

  U betaalt bij ons lage kosten. Dat kunnen wij o.a. doen omdat onze overheadkosten laag zijn. Hoe meer personeel een bedrijf heeft, bijvoorbeeld dure buitendienst mensen die u mooie boodschappen komen brengen, hoe meer u voor uw product betaalt. Wij hebben al jaren ca. 8 medewerkers zonder dure buitendienst. Dat is namelijk met on-line software niet nodig en dat geven wij u liever terug in de prijs. Naast de Internet Zwemscore Module™ maken wij ook allerlei andere software, zodat wij onze inkomsten uit verschillende diensten halen en waardoor wij in de afgelopen jaren een rotsvaste basis voor ons bedrijf hebben gecreëerd.

 • LAGE KOSTEN

  Software moet en kan betaalbaar zijn. Onze passie is softwarematige oplossingen bedenken en ontwikkelen en niet 'snel rijk worden'. Dat heeft ons 22 jarig bestaan wel aangetoond. Kosten kunt u altijd relatief bekijken. Gooi alles op één hoop en schrik van de prijs. Maar bekijk het eens vanuit een ander perspectief en mogelijkheden. Wat kan de software voor u betekenen, wat kunt u er mee besparen of kan het werk er leuker mee worden? Met de Internet Zwemscore Module™ kunt u door het slim aan te pakken zelfs 'euro-neutraal' werken. De kosten voor één leerling, voor een gehele ABC-opleiding over 2 jaren, bedragen slechts € 5,25. Dit is bij gebruik van alléén het leerlingvolgsysteem, wat overigens het grootste deel van de Internet Zwemscore Module™ is. Gebruikt u alle modules, dan betaalt u maximaal € 15,- per leerling per 2 jaar. Bent u aangesloten bij één van onze partners, dan betaalt u maximaal € 12,50 per leerling per twee jaar. Als u deze kosten bijvoorbeeld in het inschrijfgeld in één keer laat betalen, kost de Internet Zwemscore Module u per saldo niets! De kosten zijn excl. het gebruik van het kassassysteem, waar u een vast laag bedrag per maand voor betaalt.

 • U HEEFT INSPRAAK IN DE SOFTWARE

  De Internet Zwemscore Module is groot geworden door het samen met de gebruikers verder uit te bouwen. Iedere gebruiker mag meedenken en suggesties doen. En, in de meeste gevallen passen wij de software hierop aan. Zo is de Internet Zwemscore Module™ in 15 jaar geworden wat het nu is; een zeer uitgebreid zwembadadministratie- en kassasysteem. Niet alleen voor de zwemlessen, maar ook voor uw personeelsplanning, BHV-documentatie, online boeken van (kinder)feestjes, etc. Wij luisteren niet alleen naar onze gebruikers, maar verwerken hun aanbevelingen ook daadwerkelijk in de software. 2x per jaar organiseren wij ook een PlatformDag waarin een selecte groep gebruikers zitting heeft. Zij zijn als eerste betrokken bij alle ontwikkelingen.

Wij volgen de vorderingen op internet

 

Ik kan precies zien hoe Lisette het doet op zwemles. Maar ik kan ook een les afmelden en inhalen via de App ...

ONTDEK HET ZELF

INFORMATIE VOOR OUDERS

 

Plan Plan Internet BV
Dr. A.F. Philipsweg 15 F
9403 AC  Assen
Snel naar
Informatie
Contact

De Internet Zwemscore Module™ is een product van Plan Plan Internet BV