< TERUG

Hoera, we mogen weer zwemmen!

Hervatting zwemlessen: wilt u ook extra lessen aanbieden?

 

Gelukkig mochten de zwemlessen per 16 maart jl. weer hervat worden. Veel zwembaden, -scholen en -verengingen willen de komende tijd extra zwemlessen gaan aanbieden of doorgaan in de vakanties. Maar hoe laat je dat eenvoudig en soepel verlopen? Hiervoor biedt de Internet Zwemscore Module twee oplossingen; inhalen/afmelden en het flexrooster. Ouders kunnen via MijnZwemscore eenvoudig extra lessen reserveren.

Inhalen/afmelden

Met inhalen/afmelden kunt u voor de reguliere planning extra lessen aanbieden. Ouders zien in MijnZwemscore de extra aangeboden lestijden, die zij eenvoudig kunnen reserveren door op de betreffende knop te klikken. Er kunnen extra lessen aangeboden worden die altijd beschikbaar zijn of voor een bepaalde tijdelijke periode. Aan elke extra les kan een maximum gekoppeld worden, zodat de beschikbare lessen eerlijk verdeeld worden onder alle leerlingen. Zo voorkomt u dat slechts een paar ouders alle extra lessen vast kunnen leggen. De ouders kunnen deze lessen reserveren als zij hiervoor over een inhaaltegoed beschikken, welke u kunt instellen in de beheermodule of men kan extra tegoed kopen via de webkassa. Het tegoed wordt dan automatisch bijgeschreven bij de leerling waarna men de extra lessen kan reserveren.

 

Flexrooster

Met het flexrooster kunt u van de vaste wekelijks herhalende lestijden afstappen en de leerlingen op een flexibele manier lessen aanbieden. Een ideale manier voor het plannen van lessen in een vakantieperiode. Maar u kunt met het flexrooster ook cursussen, aquasporten en andere activiteiten aanbieden.

 

In het systeem geeft u aan wat alle lesmogelijkheden zijn en hoeveel plaatsen hiervoor beschikbaar zijn. Immers mogen de groepen maar tot een maximum gevuld zijn. Ouders kunnen deze lessen naar wens inplannen. Stel dat zij de ene week drie lessen en die week daarop geen lessen willen hebben, dan kunnen zij dat zelf bepalen. Restricties hierop zijn uiteraard wel mogelijk. U houdt het beheer over wat u aanbiedt.

 

Meer weten?

Als u meer wilt weten, vul dan het informatieformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

De Internet Zwemscore Module is een zwemles-administratiesysteem waarin alle facetten voor het geven van zwemlessen geadministreerd kunnen worden. Het biedt verschillende modules waaruit u keuzes kunt maken. Op deze website vindt u alle informatie.

Internet Zwemscore Module
Snel naar
Informatie
Contact
Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV