Plan Plan Internet en De Haan IT besluiten tot strategische samenwerking

Assen/Almere, 8 oktober 2019

 

Plan Plan Internet en De Haan besluiten tot strategische samenwerking

 

Plan Plan Internet en De Haan IT hebben een overeenkomst bereikt waarbij De Haan per 1 november 2019 de kassa-activiteiten van PlanPlan overneemt en De Haan zorgt voor een goede koppeling tussen haar kassasoftware en de softwaremodules van Plan Plan Internet.

 

Plan Plan Internet, gevestigd te Assen, is bekend van en markleider op het gebied van software voor zwemlesadministratie, waarvan meer dan 300 zwembaden, -scholen en -verenigingen gebruik maken. Verder levert Plan Plan Internet reserveringssystemen en software voor het middelbaar onderwijs. Een aantal jaren geleden is ook een eigen kassasysteem ontwikkeld, maar dit past niet bij de kernactiviteiten van Plan Plan Internet.

 

De Haan is actief in software op het gebied van kassa’s, entree, ticketing, online verkoop en abonnementen  en richt zich op de Horeca, Leisure, Musea, Retail, Carwash, Zorg en Zwembaden. Tot haar klantenkring behoren kleinere, seizoensgebonden buitenbaden maar ook grote zwemparadijzen met wellness, sauna etc. met dagelijkse duizenden bezoekers.

 

De samenwerking past in de focus op de kernactiviteiten en met de gezamenlijke koppeling bieden partijen een complete oplossing voor zwembaden met zwemlessen.

 

Nadere informatie over beide bedrijven

Plan Plan Internet bestaat 26 jaar, gevestigd in Assen en is vooral actief in Nederland, België en de Nederlandse Antillen.

 

De Haan IT bestaat 40 jaar, gevestigd in Almere en is actief met zusterbedrijven in Duitsland, Zwitserland, België en Nederland. De moedermaatschappij is gevestigd in Zwitserland.

 

Plan Plan Internet B.V.

Winkler Prinsstraat 13

9403 AZ  ASSEN

Nederland

T 0031-592 333 600

W www.planplaninternet.nl

De Haan IT Nederland B.V.

Manuscriptstraat 2

1321 NN  ALMERE

Nederland

T 0031-365 364 169

W www.dehaanit.com

Terug

Internet Zwemscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact
Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV