10 redenen

Ouders kiezen bewust voor een zwemschool die met Zwemscore werkt

 

Uit onderzoek blijkt dat veel ouders bewust een zwembad uitzoeken dat met de Internet Zwemscore Module werkt. Eén van de redenen is de wijze waarop het systeem hun informatie geeft. Maar ook is gebleken dat ouders het systeem al kennen van toen zij zelf op zwemles zaten. Zij willen hun kinderen daarom ook met het systeem laten werken. Dagelijks vragen ouders via onze website op welke zwemschool, -bad of -vereniging met de Internet Zwemscore Module werken.

 

 

Weet u dat ....

 

de Internet Zwemscore Module in 2022 al 22 jaar bestaat?

 

wij in die tijd al 2 miljoen kinderen in dit systeem hebben gehad?

 

ouders, die nu hun kind aanmelden voor zwemles, veelal zelf ook al gebruik hebben gemaakt van dit systeem toen zij zelf op zwemles zaten?

 

er meer dan 350 zwemscholen, zwembaden en zwemverenigingen met dit systeem werken?

 

10 redenen om te werken met
de Internet Zwemscore Module

 
1. Als sinds 2000 op de markt
De Internet Zwemscore Module is ontwikkeld vanuit de markt en niet vanuit de leverancier.
De markt bestaat uit deskundigen die precies weten waar de software aan moet voldoen. De leverancier is slechts de uitvoerder van wat de markt vraagt. De Internet Zwemscore Module volgt al jaren de ontwikkelingen in de branche en verwerkt deze voortdurend in het systeem. Iedere dag werken wij aan verbeteringen en uitbreidingen en luisteren goed naar onze gebruikers. Hun feedback en wensen zijn voor ons erg belangrijk voor de verdere ontwikkeling. Wilt u zekerheid? Kies dan een systeem dat zich al lang bewezen heeft en veel gebruikers heeft.
 
2. Privacy
Sinds 2006 voldoet ons systeem al aan de toenmalige Wet Bescherming Persoonsgegevens, sloten wij bewerkersovereenkomsten af en meldde wij het systeem aan bij het CBP. Nu, voldoet het systeem aan de Europese Privacywet AVG en sluiten wij met al onze gebruikers een verwerkersovereenkomst af. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel!
 
3. Meest complete systeem voor het zwemonderwijs
Door 22 jaar ontwikkeling in samenwerking met vele gebruikers, de Nationale Raad Zwemveiligheid en de KNZB, is het een compleet systeem geworden waarmee de gehele zwemopleiding van aanmelden tot aan het einde van de opleiding geadministreerd kan worden. Het is op verzoek van de gebruiker, juist gemaakt om minder administratief werk te krijgen.
 
4. Al meer dan 350 gebruikende zwembaden, -scholen
    en -verenigingen in Nederland
Hét mooiste bewijs dat de Internet Zwemscore Module het meest geschikte systeem is voor uw zwemlesadministratie. Als het systeem niet zou werken of u er meer werk door zou krijgen, dan was dit resultaat natuurlijk nooit behaald.
 
5. Goede ondersteuning
Het is niet alleen de software dat u nodig heeft, maar ook een goede ondersteuning. Stel dat er iets is waardoor u niet verder kunt, dan wilt u toch snel hulp! Onze servicedesk werkt al 20 jaar nauw samen met de gebruikende zwembaden en weet hierdoor precies wat er leeft, speelt en hoe de branche in elkaar zit. De Internet Zwemscore Module begrijpt u als opleidende instantie en zit daardoor op dezelfde lijn als u. Wij staan altijd voor u klaar en onze servicedesk heeft een hoge klantwaardering!
 
6. Goede technische voorzieningen
Kunt u zich voorstellen wat het betekent als u uw zwemlesadministratie kwijt zou raken? Brand, computercrash en zo zijn er nog genoeg andere oorzaken te bedenken. Daar moet u toch niet aan denken. De Internet Zwemscore Module heeft daarvoor de nodige voorzieningen getroffen. Iedere nacht worden al uw gegevens gebackuped zodat als het misgaat wij altijd een backup terug kunnen zetten. En omdat onze internetservers in twee datacenters in Nederland staan, is het risico dat er iets mis gaat tot een minimum beperkt. De datacenters zijn o.a. uitgerust met automatische blussystemen, beveiligd tegen stroomuitval en er is 24 uur per dag technisch personeel aanwezig om in te grijpen bij calamiteiten. U kunt gerust zijn!
 
7. Kosteloos* gebruik van Plan Plan Feestje
    én de personeelsplanningsmodule
De Internet Zwemscore Module is niet alleen een administratiesysteem, maar ook een marketingtool. U kunt zelfs geld verdienen met het systeem! Het systeem stuurt bijvoorbeeld een digitale verjaardagskaart naar uw leerlingen. Zonder dat u hierbij na hoeft te denken houdt u op een leuke manier contact met uw klanten. En als u kinderfeestjes organiseert, dan zorgt de Internet Zwemscore Module automatisch voor de benodigde reclame voor u. Het systeem stuurt ruim voordat een kind jarig is een digitale kaart naar de ouders met de mededeling dat zij het verjaardagspartijtje van hun kind ook bij u kunnen houden. Via het volwaardige boekingssysteem Plan Plan Feestje kunnen zij dan direct het feestje boeken. In het boekingssysteem kunt u de volledige administratie voor uw feestjes administreren. Ook mag u gebruikmaken van de personeelsplanningsmodule, een volwaardig systeem om alle personeelsgegevens te administreren zoals competenties, verlof- en ziektedagen. Gebruikers van de Internet Zwemscore Module mogen kosteloos* met Plan Plan Feestje en de personeelsplanningsmodule werken! Slimme managers zouden het wel weten!
* Als u bent aangesloten bij één van onze partners!
 
8. Automatisch incasseren van lesgelden
Hoeveel werk heeft u van het innen van lesgelden? Hoe vaak storneren uw klanten hun verschuldigde lesgeld, bijvoorbeeld als het kind al van zwemles af is? Denkt u eens goed na? Met de incassomodule in de Internet Zwemscore Module kunt u eenvoudig en automatisch een zogenaamd SEPA-bestand genereren en naar uw bank sturen. De lesgelden worden dan automatisch bij uw klanten geïncasseerd. En u kunt niet alleen de zwemlessen incasseren, maar ook alle andere sporten of activiteiten die u organiseert. Maar als u veel stornaties heeft, maak dan gebruik van de iDEAL-module. Laat eenvoudig de verschuldigde lessen vooraf inkopen en betalen met iDEAL (NL) of Bancontact (B). Men kan op deze wijze de gelden niet meer storneren. U kunt zelfs lestegoed verkopen via de persoonlijke pagina. Het scheelt u echt zoveel werk!
 
9. Printen van diploma's
Steekt u nog steeds zoveel tijd in het handmatig schrijven van diploma's? U kunt uw tijd toch zeker beter gebruiken? De Internet Zwemscore Module weet precies welke kinderen gaan afzwemmen en print daarvoor alle diploma's voor u uit, precies met het door u gewenste lettertype en zelfs inclusief de handtekening(en). U zult versteld staan van de tijd die u hiermee bespaard!
 
10. Geschikt voor personele - en BHV-aangelegenheden
De Internet Zwemscore Module kunt u inzetten voor het beheren van al uw personele - en BHV-aangelegenheden.
Internet Zwemscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact
Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen

De Internet Zwemscore Module is een product van Plan Plan Internet BV