(0592) 333 600
Welkom Stichting Samenwerkende Zwembaden West-Friesland!

Welkom Stichting Samenwerkende Zwembaden West-Friesland!

Samenwerkende Zwembaden West-Friesland zorgt ervoor dat de zwembaden goed bemand zijn en dat de bezoekers veilig kunnen zwemmen en genieten van de faciliteiten. Naast het bieden van een veilige omgeving voor bezoekers, is de stichting ook betrokken bij de organisatie van verschillende evenementen en activiteiten in de zwembaden. Dit zorgt voor een gevarieerd aanbod van activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.

Viktoria, Manager buitenbaden en Coördinator zwemlessen, was op zoek naar de beste manier om de zwemlesadministratie te digitaliseren en automatiseren. Het moest makkelijker, efficiënter en vooral sneller! Vanuit een andere werkomgeving was ze al bekend met Zwemscore en koos vanwege die prettige ervaringen opnieuw voor ons en het gebruiksgemak van Zwemscore. Dit gaat de hele SZWF organisatie enorm helpen bij het werk! Wij zijn enthousiast over de keuze van SZWF en kijken uit naar een prettige samenwerking!

Zwemscore is er voor elke kleine of grote onderneming in de zwembranche. Zwemscore is het meest uitgebreide leerlingvolgsysteem van de Zwembranche. Kunnen wij jou ook ondersteunen? Vraag hier informatie of een vrijblijvende demo aan!

Ander nieuws zwemscore

25 mei 2023

Zien wij jou ook op de ZwembadBranche Dag?

Het is weer zover ! 10 oktober is er weer een ZwembadBranche Dag. En natuurlijk zijn wij van Zwemscore ook dit jaar weer aanwezig, zien we jou dan ook?

lees verder
31 jul 2023

Welkom Zwemvereniging De Bevelanders !

Zwemvereniging De Bevelanders in Kapelle heeft besloten gebruik te gaan maken van Zwemscore. Wij bedanken ze dan ook hartelijk voor het vertrouwen!

lees verder
20 jul 2023

Welkom Fit & Fun Plaza !

Ook Fit & Fun Plaza in Wolvega gaat gebruik maken van Zwemscore. Wij bedanken ze ook hartelijk voor het vertrouwen!

lees verder