(0592) 333 600
De Haan en Zwemscore

De Haan en Zwemscore

De Haan en Zwemscore

Freek Eshuis, Manager Spurd

Een overtuigd voorstander van de 'best of breed' propositie is softwarebedrijf De Haan IT, uit Almere. Bij De Haan IT wordt al jaren intensief samengewerkt met Plan Plan Internet BV en zijn Zwemscore module. Beide partijen hebben zo al talloze zwembaden in Nederland ondersteund met bewezen oplossingen, waarbij onderling gegevens worden uitgewisseld om processen te stroomlijnen.

OP ZOEK NAAR EEN NEUWE LEVERANDER

Onlangs heeft VConsyst, een van de bekende softwareaanbieders voor zwembaden, aangekondigd de verkoop en ondersteuning van zijn software te beëindigen. Dit heeft een beweging op gang gebracht in de zwembadbranche. Het heeft het bestuur van veel zwembaden aan het denken gezet hoe ze hun processen kunnen borgen en verder verbeteren met een nieuw systeem. Veelal wordt een pakket van eisen opgesteld en uitgestuurd naar de softwareleveranciers, om uiteindelijk een weloverwogen keuze te kunnen maken.

ALLES-IN-EEN VS BEST OF BREED

Ten opzichte van jaren geleden is het speelveld van softwareleveranciers in de zwembadbranche meer divers geworden. Met meer aanbieders, zowel bestaande als nieuwe spelers, elk met een breed aanbod op het vlak van onder andere ticketing, toegang en leerlingvolgsysteem. Opvallend is wel de tweedeling in het soort aanbod: het alles-in-één pakket, dat pretendeert alle disciplines even goed te kunnen ondersteunen, in tegenstelling tot de 'best of breed propositie, waarbij gespecialiseerde pakketten (al dan niet gekoppeld) worden ingezet voor de verschillende processen.

De Haan en Zwemscore

TOEKOMSTGERICHTE OPLOSSING

De Haan IT levert al ruim veertig jaar afreken- en toegangssystemen voor onder meer de zwembadbranche en werkt vanuit een duidelijke filosofie: specialist zijn in eigen vakgebied en zorgen voor een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke applicatie. Juist daarom is jaren geleden besloten het partnership op te zoeken met gelijkgestemde leveranciers, om zo gezamenlijk zwembaden het beste in de markt te kunnen bieden. Zo ontstond de samenwerking en integratie met Zwemscore, toonaangevende partij op het gebied van leeringvolgsysteem en zwemlesscore. Zij hebben zich ruimschoots bewezen met hun applicatie, gebouwd voor en met onder meer zweminstructeurs en managers zwemzaken. Met deze gezamenlijke aanpak worden de verschillende disciplines in het zwembad op de juiste manier ondersteund. Simpelweg, omdat met al die jaren ervaring en doorontwikkeling ondertussen voor elke vraag en wens een pasklare oplossing klaarligt. Zonder dure maatwerktrajecten waaraan zwembaden mee moeten betalen. En niet alleen oplossingen die nú worden gevraagd, maar ook in de toekomst. Immers, de behoeften van bezoekers veranderen ook. Een duidelijk voorbeeld hiervan is dat steeds meer gasten vanuit huis online, of op locatie via een zelfbedieningszuil, hun tickets en abonnementen willen kopen. Hierdoor kunnen ‘fastlanes’ worden gecreëerd en kunnen entreemedewerkers meer optreden als gastvrouw of gastheer. Of denk aan het gebruik van slimme armbandjes, voorzien van een chip (RFID), waarmee bezoekers toegang krijgen maar ook een kluisje bedienen en saldo opladen voor aankopen in de zwembadbar. De mogelijkheden zijn eindeloos; zorg daarom voor een weloverwogen keuze bij een toekomstige overstap. De Haan IT en Zwemscore denken hierin graag mee. Neem daarvoor vrijblijvend contact op via dehaanit.com of zwemscore.nl

Bron: Zwembadbouw Magazine

Ander nieuws zwemscore

25 mei 2023

Zien wij jou ook op de ZwembadBranche Dag?

Het is weer zover ! 10 oktober is er weer een ZwembadBranche Dag. En natuurlijk zijn wij van Zwemscore ook dit jaar weer aanwezig, zien we jou dan ook?

lees verder
31 jul 2023

Welkom Zwemvereniging De Bevelanders !

Zwemvereniging De Bevelanders in Kapelle heeft besloten gebruik te gaan maken van Zwemscore. Wij bedanken ze dan ook hartelijk voor het vertrouwen!

lees verder
20 jul 2023

Welkom Fit & Fun Plaza !

Ook Fit & Fun Plaza in Wolvega gaat gebruik maken van Zwemscore. Wij bedanken ze ook hartelijk voor het vertrouwen!

lees verder