(0592) 333 600

Leerlingvolgsysteem

https://www.zwemscore.nl/files/uploads/DSC03409__2000.webp

Hoe ziet de dag van vandaag eruit?

Actueel overzicht

Je krijgt elke dag automatisch een actueel overzicht van de afmelders en inhalers, wel zo handig! Ouders kunnen zelf hun kind afmelden, of een inhaalles plannen. Mooi meegenomen, want zo blijft er meer tijd over voor het geven van de zwemlessen.

Leerlingvolgsysteem

Volgsysteem

Score en presentie

De scores van leerlingen zijn op gebruiksvriendelijke wijze in te vullen via computer, tablet of telefoon. Hierbij krijgen de ouders automatisch via de e-mail een update over de voortgang van hun kind.

Zwemscore onderscheidt zich door het flexibel ondersteunen van alle diplomalijnen en lesplannen. Of je nu gebruikmaakt van NRZ, KNZB, ENVOZ, ZON, NSWZ of je eigen lesplan. Zwemscore ondersteunt het!

Ouders krijgen via MijnZwemscore het totaaloverzicht van de zwemlessen. Om je thuis alvast voor te bereiden op de zwemlessen, kun je video’s bekijken in MijnZwemscore via YouTube of Vimeo. Zo kunnen kinderen eerst al even oefenen op het droge!

Score en presentie bekijken
Leerlingvolgsysteem

Diplomazwemmen

En diploma’s afdrukken

Afzwemmen is natuurlijk een leuk feestje, daarom laat je de administratie daarvan over aan Zwemscore. Zwemscore stelt automatisch examenlijsten voor je op en het verplaatsen van leerlingen naar een andere examendatum is eenvoudig te regelen. Voor het afzwemmen de diploma’s afdrukken? Het is met een paar klikken geregeld! Uiteraard ondersteunen wij alle diplomalijnen (NRZ, KNZB, ENVOZ, ZON, NSWZ, of eigen diplomalijn.)

Diplomalijst bekijken